Vragen over abonnementen

Welke abonnementen kan ik afsluiten?

Indoor Padel biedt meerdere abonnementen aan voor padellers die vaker de baan op willen. Check de volgende pagina voor alle abonnementen.

Kan ik ook zonder een abonnement de baan op?

Zeker, iedereen is welkom bij Indoor Padel in Fitland Gemert. Door te drukken op de reserveren knop zie je een mogelijkheid tot los reseveren van banen.

Welke tijden zijn piek- en dal?

Daluren zijn van maandag tot zaterdag van openingstijd tot 17:00. Na 17:00 begin de piektijd en op zondag de gehele dag.

Zijn materialen inbegrepen bij mijn abonnement?

Materialen zijn niet inbegrepen bij een abonnement. Deze kan je huren op locatie of van te voren in de module aanvinken.

Wat zijn de contractperiodes?

Alle abonnementen zijn af te sluiten voor een duur van één jaar. Bij acties kan het mogelijk zijn dat er abonnement wordt aangeboden voor een kortere duur.

Vragen over padel

Hoelang duurt een padelwedstrijd?

Een padelwedstrijd heeft normaal gesproken een iets kortere duur dan een tenniswedstrijd. Ga hierbij gemiddeld uit van een uur. Doordat je kleinere afstanden rent en punten sneller gespeeld zijn, duren padelwedstrijden korter.  Er wordt net als bij tennis gespeeld om twee gewonnen sets. Je speelt altijd in dubbels. 

Is Padel moeilijk om te leren?

Padel is een van de gemakkelijkste balspelletjes: elk kind leert Padel in minder dan een uur. Met tennis heb je meerdere lessen nodig die tot enkele maanden duren om het te spelen; dit geldt dus niet met Padel. Wil je een clinic of les volgen? Bekijk dan de volgende pagina.

Moet ik met vier man de baan op?

Padel wordt in principe altijd met vier man gespeeld. Wil je gewoon lekker een balletje overslaan dan volstaat twee personen ook. Ben je op zoek naar meerdere medespelers. Meld je dan aan voor een van onze WhatsApp groepen. Ga naar de volgende pagina om je aan te melden.

Vragen over faciliteiten

Welke faciliteiten heeft Fitland Gemert?

Fitland Gemert heeft buiten padelbanen ook; een zwembad, sauna, fitnessruimte, lesruimte en vergaderruimte . Bekijk de volgende pagina om hier meer over te lezen.

Kan ik gebruik maken van deze faciliteiten?

Zeker, je bent vrij om gebruik te maken van deze faciliteiten. Spring lekker het zwembad in na een potje padel of zweet nog even lekker door in de sauna!